Izvor:
30.08.2019 u 06:19
0

PREŽIVEO PRAVI BRODOLOM, SADA JE SPREMAN ZA PAROVE OSAM: MANAKEN FILIP PANAJOTOVIĆ PONOVO U RIJALITIJU?! (FOTO)

POSTALA VEGETERIJANAC: Ilićeva menja svoj život iz korena!

Maneken Filip Panajotović nakon kraha njegove veze sa Stanijom Dobrojević, potpuno se povukao iz javnosti! Mesecima se nikome nije javljao pa čak ni najbližim prijateljima kojima je cela njegova situacija teško pala!

MILIJANA I MILOJKO STIGLI U BEOGRAD: Evo kako PROTIČU pripreme za SVADBU GODINE! (FOTO)

Međutim, izgleda je došlo vreme da se ponovo vrati na male ekrane u velikom stilu, i pokaže kakav je zapravo, i ispriča sve što mu se dešavalo daleko od očiju javnosti!

Filip je dobio poziv od produkcije da se pojavi i javno ispriča sve što mu se dešavalo! On je nakon raskida veze sa Stanijom zapao u jednu vrstu depresije, i dugo mu je trebalo da se oporavi! Ovaj poziv mnogi vide kao šansu da se vrati na tron sprske scene što se tiče manakenstva! – priča naš izvor blizak Filipu.

KADRINA DRAGA ŠARMIRALA NACIJU: Bells ŽARI i PALI gde god da se POJAVI! (FOTO)

– On sada vodi ozbiljan porodični biznis, ali njegova ljubav prema manakenstvu nikada nije prestala, oduvek je voleo to i svi smatramo da treba da prihvati poziv produkcije da se u istom pojavi, jer nema razloga da mu snove uništi jedna devojka! – završava on!

POBEDNIK "PAROVA" KONAČNO PROGOVORIO NA OVU TEMU: Nakon mnogobrojnih SPEKULACIJA, pustio JEZIK i OTKRIO SVE! (FOTO)

Izgleda da će mladi manaken Panajotović konačno dobiti šansu da živi svoj san! Ko će se sve naći u vili Parova, saznaćete uskoro kada se vrata ove luksuzne vile otvore!

Happytv.tv
Foto:facebook.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter