Izvor:
23.02.2019 u 03:31
0

PRODUKCIJA IZVADILA KECA IZ RUKAVA: Evo pravog razloga zbog kog je Ivana Požgaj ODMAH pohrlila u rijaliti! (FOTO)

Otkad je ušao u sedmu sezonu rijaliti programa "Parovi", bivši političar Aleksandar Požgaj ne prestaje da privlači pažnju javnosti svakim svojim korakom.

Naime, intrigantni odnos koji Požgaj ima sa cimerkom Aleksandrom Marjanović, iznudio je ulazak njegove supruge u rijaliti, koja je ušla kako bi se na sve načine borila za svoj brak.

Produkcija je večeras emitovala snimak, na kojem se javno videla bliskost sa Marijanovićevom, a u par trenutaka su čak bili na ivici poljupca.

Aleksandar Požgaj je odlučio da večeras sedne na "Vruću stolicu", tj. da odigra partiju remija – otvori sve karte na temu ljubavnog trougla koji već nedeljama intrigira publiku kraj malih ekrana.

Ostanite uz happytv.rs do samog kraja i saznajte sve detalje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter