Izvor:
09.03.2017 u 02:11
0

PRODUKCIJA OSTAVILA IZNENAĐENJE ZA KRAJ: Evo šta su dame u vili dobile povodom njihovog praznika! (FOTO)

Danas je 8. mart, Međunarodni dan žena, a produkcija Happy televizije rešila je d aiznenadi sve dame u zabavno – humorističkom programu "Parovi", pa im je poslala balone sa bombonjericama.

Emija "Upoznajte Parove" je uveliko počela, a Nikola Strahinić, Nikola Lakić i Gambino su odjednom počeli da dele damama za stolom crvene balone u obliku srce na koje je bila prikačena kutija sa bombonjerama.

Ovo je od produkcije. Moram i ja da se pohvalim, evo od Manijaka sam dobila čokoladicu, od Milija gledanje u karte, od Miljane haljniu… Hvala vam, i produkcija vam najiskrenije čestita ovaj dan – rekla je Anđela Lakićević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter