Izvor:
10.12.2018 u 20:31
0

SAMO ZA HAPPYTV.RS ELVIN KADRIĆ: „Lakić zna da sam favorit i ozbiljna konkurencija!“

Multimedijalna ličnost, Sarajlija Elvin Kadrić u specijalnom interviju samo za Happytv.rs otkrio je kako se oseća povodom sve očiglednijih emocija između njega i atraktivne mlade učesnice Izabele Alijoski, tj. da li će se i dalje boriti za njenu ljubav, ali i sve o odnosu sa Izabelinom majkom Slađanom Petrović.

1. Sinoć si zauzeo prvo mesto na tabeli.Kako si zadovoljan dosadašnjom podrškom publike kao i time što si stao na crtu mnogo iskusnijim rijaliti igračima?

– Mnogo sam srećan.Rijaliti igrači su uvek prisutni ali postoje dani kada psihički padaju, a ja gledam da iskoristim te trenutke.Ne znam da li je zasluženo, ali gledam da budem ono što jesam.Beskrajno sam zahvalan svakoj osobi koja misli na mene i glasa.

2. Kako komentarišeš stalne uvrede Nikole Lakića?Da li misliš da je ljubomoran zbog tvog odnosa sa Bels ili te gleda kao konkurenciju?

– On ima pravo da komentariše.Znam da smo u rijalitiju, znam gde sam došao tako da me to ne iznenađuje.On je meni na početku rekao da sam mu favorit, tako da ne verujem da je ljubomoran, ali me sigurno gleda kao konkurenciju.

3. Kakav sada odnos imaš sa Izabelinom majkom Slađom, s obzirom da te je nedavno izvređala i rekla da nisi pravi izbor za njenu ćerku?

– Mislim da je bila u krizi.Dani su joj sigurno teški, jer joj ovde fali puno toga.Ja sam se njoj možda našao kada joj je bilo najteže.Sada smo dobri, jer vidi da je Izabela sretna sa mnom –

4. Da li planiraš da se boriš za Izabelinu ljubav i dalje, nakon svih prepreka koje vam se iz dana u dan nalaze na putu?

– Sa moje strane nema prepreka i sve ide svojim tokom.Udaraca će biti sve više i više.Očekujem a mi veruje.Oboje smo dosta iskusni, a ukoliko krene loše po mene, znam šta mi je činiti –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter