Izvor:
12.11.2019 u 15:35
0

ŠOKANTNO PRIZANJE! GALORINI OTKIDA NA SLAĐU: Ima želju da starijoj cimerki BUDE LJUBAVNIK! (VIDEO)

Učesnik raskošne vile "Parova" Alberto Galorini, jedan je od većih zavodnika u luksuznom kompleksu u Zemunu, te su mnoge stanarke u rijalitiju bacile oko na njega.

S obzirom na to je Galorini iskren i otvoren, on je za portal Hepi televizije otkrio da li postoji mogućnost da započne vezu sa nekom cimerkom.

On je tokom "Jutarnje kafice" kazao da bi imao intimne odnose sa duplo starijom stanarkom Slađanom Petrović, te je detaljnije objasnio.

– Slađana je atraktivna žena, dobro se drži za svoje godine. Ne bi bio u vezi sa njom, ali eventualno bi mogao da joj budem neki ljubavnik – šaljivo je priznao on, te dodao šta se dešava između njega i Leontine Mirković.

– Nas dvoje smo samo prijatelji, i ništa više neće biti između nas dvoje – rekao je on.

Za sam kraj, Galorini je izjavio da ni sa jednom devojkom u vili ne bi otpočeo romansu, te i da se nada da će u bliskoj budućnosti naći ženu koja će otključati njegovo srce.

Detaljnije njegovo izlaganje možete čuti u snimku dostupnom ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter