Izvor:
10.12.2016 u 16:14
0

Svi smo mi ljudi, ali retko ko je čovek: Zmaj od Šipova uputio potresnu poruku saučešća Gasttozzu!

Vest da je majka Nenada Marinkovića Gasttozza preminula, potresla je čitavu javnost, a posebno njegove prijatelje i cimere iz luksuzne zemunske vile "Parova".

Pored Marka Perovića koji se pred sam kraj rijalitija posvađao sa Gasttozzom, Dejana Vuletića Bumbara, Željka Stojanovića i drugih, Nenadu je reči podrške uputio i legendarni Zmaj od Šipova sa kojim se često bio u konfliktu.

– Izražavamo svoje duboko i iskreno saučešće,Gasttozzu,povodom iznenadne smrti njegove majke Goce,od Zmaja i njegovih fanova – piše na Zmajevoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Podsetimo, tokom trajanja rijalitija, Zmaj i Nenad su se često svađali, čak su bili i kažnjavani zbog međusobnih sukoba, međutim Ilija je ovim pokazao da je veliki čovek i pružio podršku svom cimeru iz vile.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Zmaj od Šipova – Srcem Uz Zmaja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter