Izvor:
19.11.2017 u 01:13
0

TEODORA PORUČILA SVOJOJ NEPRIJATELJICI: Ostavi mi brata na miru, progovoriću sve o tebi!

Gošća emisije "Upoznajte Parove" bila je Teodora Marinković došla je kako bi podržala brata Ivana Marinkovića.

Marinković je ostao kada su pomenuli izvesnu Željku, kojoj Ivanova sestra duguje 260.000 evra.

Teodora se oglasila u studiju i izjavila sledeće:

– Prvo se uključila u jutarnjem programu, a potom se uključila i izvesna osoba u ovom slučaju Željka. Prvo želim da kažem da Ivan nema nikakve veze s tim, Željka i ja smo radile u istoj firmi. S obzirom na to da ni ona ni ja nismo deo rijalitija, njeno pravo je da komentariše, a moje je da ne komentarišem. Ona ima prava meni da se obrati pismenim putem ili pozivom, ja sam na neke poruke odgovarala, na neke nisam. Ali ja želim da joj poručim da ne prebacuje nešto što je izmešu nas sa Ivanom, on je nju video samo jednom ili dvaput, tako da bolje da ja ćutim, jer imam mnogo toga o njoj da kažem, ali ona nije deo rijalitija – rekla je Teodora, a Vesna je poručia da su njih dvoje Boni i Klajd koji i varaju narod.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter