Izvor:
23.07.2018 u 19:34
0

UČESNICA „PAROVA“ IMA IZGOVOR: „SNEŽO KO JE OVDE LUD“! FANOVI LJUTI NA SNEŽANU!

Snećana Jovičić je tokom emisije izjavila da je izgubila svoje ,,medvediće", jer nije imala vremena za njih, ali u emisiji su se uključili i baš fanovi. Poslali su privatnu poruku voditeljki da pročita uživo, što je Zorica i uradila:

Snežana laže! Medvediće je izgubila jer ih je vređala. Sve je ona nas blokirala. Pa pitanje za tebe Snežo, ko je ode lud sada – glasila je poruka.

Bivša učesnica ,,Parova" iznela je da stvarno nema vremena za sve, te da je zbog vređanja fanova morala da blokirala 10 admina iz svoje fan grupe, ljudski je grešiti, kako navodi ona.

Sve vesti iz možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter