Izvor:
26.01.2018 u 00:05
0

UPOZNAJTE PAROVE: Večeras otkrivamo da li su se zaista ljubili Dalila i Gasttozz!

Gledaoci emisije "Upoznajte Parove" i večeras će uživati u mnoštvu tema i gostiju koji će komentarisati aktuelne događaje u vili "Parova".

Sinoćnu žurku učesnici rijalitija proglasili su za najbolju ikada u svim dosadašnjim sezonama, a tokom nje desila su muvanja, a tu su bile i nezaobilazne svađe.

Vesna Rivas bila je zvezda žurke, nakon što se opustila posle ispijenog alkohola, postoje nagađanja da je Mladen Vuletić muvao Ejmi, Dalila Dragojević se našla na udaru nakon informacija da se ljubila sa Mladenom Vuletićem, ali i Nenadom Marinkovićem Gasttozzom, što ona i demantuje, a desio se i obračun između Nine Prlje, Dalile i Irme Serjanić.

O svemu tome pričaćemo sa: Ružicom Kralj, Katarinom Stojković, kao i sa novinarkom Tamarom Veličković.

Voditelj programa: Jelena Petković

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter