Izvor:
16.05.2019 u 19:02
0

VELIKO OTKRIĆE U RIJALITIJU! Posvađala se sa Milijem, inatila se a onda otkrila ko je za nju najbolji frajer u vili! Šokiraće vas njene reči! (FOTO)

Irma Serjanić i Milutin Mili Radosavljević su i večeras imali konflikt kada je Mili uvredio Irmu ne mogavši da je sluša dok je ona govorila o Dario. Ljubomora ili ne?

– Dario ima kvalitete koji bi mogli da se nadograde ali njegove neke reči i postupci premas meni, ne mogu baš da ih opravdam. Ne mogu da opravdam ovo što izgovara.Nemam razlog i način da to opravdam.– rekla je Irma.

Na pitanje Anđele Lakićević, voditeljke, da li bi bbila u vezi sa Dariom ona je rekloa da ne bi mogla da bude sa njima aonda je Mili upao u reč i napravio scenu

– Skočiću sa mosta majke mi! Skače, plače, užas!!! Veliki zabavljač, cirkuzant! – rekao je Mili za Irmu.

Za to vreme Irma je pevala i ignorisala Milijeve reči.

Irma je rekla pak da je ipak za nju Goran Vujičić Vuya za nju najbolji frajer.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter