Izvor:
26.04.2017 u 17:57
0

ZERINA ZA HAPPYTV.RS: Evo da li je bilo seksa sa Nikolom Lakićem, a kada čujete ko je najviše nervira, ostaćete u čudu!

Učesnica pete sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi" Zerina Hećo, otkrila je u razgovoru za naš portal da li je sinoć došlo do seksa sa Nikolom Lakićem i da li su oni sada u vezi.

Ovo je prvi deo intervju sa njom, a uskoro ćete moći da pročitate i drugi na happytv.rs.

Da li ste Nikola Lakić i ti od sinoć u vezi?

Ne.

Sinoć do seksa između vas dvoje nije došlo samo zbog toga jer si imala menstruaciju pa se sve završilo na pipkanju. Kako to komentarišeš?

Do seksa nije došlo iz drugih razloga.

Da li će se između vas desiti nešto više, i da li te on privlači?

Neka vreme pokaže svoje, mada sumnjam.

Sa kim si u najboljim odnosima u vili?

Sa Vesnom, Lunarijom i Nikolom Lakićem. Izdvojila bi svoj odnos sa Vesnom jer sa njom imam "kvalitetnu" komunikaciju. Kada to kažem mislim na to da sa Veki mogu da razgovaram o svemu.

Ko te najviše nervira od učesnika?

Mili. Zbog svog vulgarnog načina komunikacije. Od te osobe dok sam u kući sam čula pet rečenica u kojima nije psovao niti vređao nekoga.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter