Izvor: Kurir.rs
27.06.2023 u 17:26
0

SANDRA AFRIKA NAKON OPERACIJE GRUDI! Svi su brujali o njenoj intervenciji i fotografijama, evo kako sada izgleda!

Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni, s obzirom na to da veoma vodi računa o svom izgledu.

Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni, s obzirom na to da veoma vodi računa o svom izgledu.

IMAM U PLANU DA BUDEM SAŠA POPOVIĆ: Heni bez dlake na jeziku o karijeri, prijateljstvu sa Vojažom, ali i bivšoj devojci Mahrini!

Ipak, Sandra nije bila u potpunosti zadovoljna kako izgleda, pa je nedavno ponovo otišla pod nož kako bi korigovala grudi.

Njene fotografije grudi nakon operacije ugledale su svetlost dana, a Sandra se sada dotakla toga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

– Slike su bile stare par meseci. Nisam saznala ko je to objavio. Nisam se ni trudila da to preterano istražujem. Ne mogu tek tako na jednu osobu da uperim prstom, mogu da posumnjam, ali ne mogu da osudim. Smatram da će vreme sve postaviti na svoje, vremenom će se videti ko je pravi prijatelj, a ko ne, rekla je ona.

Inače, Sandra je imala nekoliko estetskih zahvata, o čemu je uvek otvoreno govorila.

– Ja sam za plastične operacije, ali u granicama normale. Poenta zahvata je da se sredimo i budemo lepše, a ne da budemo ružnije i da se unakazimo. Manje korekcije su mi ok. Ja sam povećala grudi, u usnama imam hijaluron i radila sam malo botoksa – istakla je ona jednom prilikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter