Izvor: KURIR/BLIC
26.05.2023 u 12:17
0

SEKA ALEKSIĆ OTKRILA DUŽINU SVOG ADUTA! Podelila fotografiju i objavila sve crno na belo, a komentari su HIT!

Seka Aleksić, pevačica snimila se u poznatom frizerskom salonu, te pokazala kako izgleda čitav proces stavljanja ekstenzije.

Popularna pevačica već duže vreme nosi dugu i lepršavu crnu kosu, a svoj izgled povrerava proveren.

Seka je na društvenoj mreži Instagram, u okviru opcije stori, objavila snimak na kom je tim od sedmoro ljudi okružuje, a čini se da se ovog puta opredelila za nešto dužu varijantu kose nego inače.

– Dužina 140 cm, težina 1000 gr – istakla je ona u svojoj objavi, koja je pokrenula lavinu komentara:

Seka Aleksić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

„Ženo, ogromna je, ali top ti stoji“, „Kolika kosa, kako li funkcioniše sa njom“, „Ogromana je, svaka joj čast kako može da je nosi“, „Top je kosa“.

Podsetimo, pevačica Seka Aleksić odlučila je da pomogne devojčici koja je bila žrtva vršnjačkog nasilje u jednoj školi u Vrbasu. Ona je rešila da ide na maturu sa njom, pa otkrila da je uspela da stupi u kontakt sa devojčicom.

Pevačica je obavestila svoje pratioce na Tviteru da je stupila u kontakt sa njom preko čoveka koji je prvi objavio ovu informaciju.

– Zvala sam ga. Kaže da je devojčica oduševljena što želim sa njom – napisala je Seka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter