Izvor: Kurir
23.05.2023 u 07:00
1

SEKA ALEKSIĆ SLOMLJENA ZBOG MALTRETIRANJA DEVOJČICE! Odmah se oglasila i odlučila da joj OVAKO POMOGNE! (FOTO)

Pevačica Svetlana Seka Aleksić uvek se bori za jednakost i pravdu, a ovaj put je stala u odbranu devojčice, koja je na meti vršnjačkog nasilja, podrugljivih komentara i ismevanja.

Pevačica je odlučila da devojčici pruži podršku i čvrsto stane uz nju, ne bi li joj pokazala da treba na dostojanstven način, uzdignute glave, ponosno da nastavi koračanje kroz život.

Na jednoj od najrasprostranjenijih socijalnih mreža, pojavila se objava, koji je podelio priču jedne devojčice koju su vršnjaci pretrpeli poniženje.

– Devojčici su u školu doneli bakarnu žicu da bi je ismevali jer je Romkinja, u smislu vi skupljate bakar, pa evo da učestvujemo. Otac vozi kamion po Evropi, a majka drži cvećaru. Niko ne želi s njom na maturu… I svi ćute! Tako učestvuju u nasilju. Je l’ ovo Srbija koju hoćemo? – glasila je objava.

– Evo ja ću sa njom na maturu. Gde je ta devojčica? – glasio je odgovor Seke Aleksić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SEKA ALEKSIĆ SLOMLJENA ZBOG MALTRETIRANJA DEVOJČICE! Odmah se oglasila i odlučila da joj OVAKO POMOGNE! (FOTO)”

  1. Sve polazi iz kuće.Roditelji su odgovorni za ponašanje svoje dece.Ako neko od dece svog vršnjaka maltretira , a ostali ćute i kažu da u tome nisu učestvovali, to je netačno ,jer i samo ćutanje znači odobravanje bilo čega ,pa i ovakvog ogavnog ponašanja.
    SRAM VAS BILO!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter