Izvor: Stil
12.10.2023 u 07:31
0

SESTRA LUKE BOJOVIĆA I DANAS UŽIVA U SVOM BRAKU! On je njena PRVA I POSLEDNJA LJUBAV – evo o kome je reč

Ljubavna priča Marije Bojović ostavlja bez teksta - ne poznaje granice i ruši sve predrasude. Danas pored supurga Kapetana Dragana uživa!

Marija Bojović, sestra Luke Bojovićaveoma retko se viđala u javnosti i to bi gotovo uvek bila u crnini. Smrti oca, legendarnog direktora beogradskog zoološkog vrta Vuka Bojoviča i brata Nikole duboko su uticale na nju. Međutim, utehu i mirnu luku pronašla je pored čuvenog Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, koji je stariji od nje, čak, četvrt veka.

Kako se rodila ljubav među njima?

Kapetan Dragan je bio nekadašnji vođa paravojne jedinice „Knindže“, a ljubav prema ćerki Vuka Bojovića nikad nije krio. Njihova priča je krajnje neobična. Naime, Dragan je bio najbolji prijatelj Vuku Bojoviću, ocu lepe Marije.

Kad sam izašao iz zarobljeništva, Vuk i ja smo bili nerazdvojni, a i njegova ćerka je bila tu uz mene. Jednostavno se desila ljubav, neke stvari ne možete rečima da objasnite.

Tradicionalna veridba

Kapetan Dragan za ruku svoje supruge morao je da traži blagoslov pre nego što su se zakleli na večnu ljubav.

– Blagoslov sam tražio od Marije i vladike Stefana, a dobio sam ga od svih članova porodice koji zajedno sa nama dele našu sreću – rekao je Kapetan Dragan, uklanjajući sumnje da je Luka imao nešto protiv tog braka.

Na ludi kamen su stali 2021. godine i od tada uživaju u zajedničkom životu.

„Tačno je, venčali smo se prošle godine. Živimo na Avali s vukom Hasom i čoporom mačića koje je naš vuk usvojio. Verujte mi da nema ništa lepše od životinja. Savršeno nam je. To je naša mirna luka. Sve je lepo, smireno, preciznije, sve je u najboljem redu. Marija je predivna supruga ,“ ispričao je Kapetan Dragan za „Kurir“.

Svadba je održana u njihovoj kući na Avali u koju su se uselili pre nego što su stupili u brak, a u kojoj žive sa pripitomljenim ljubimcem vukom Hasom i mačićima. Venčanju je prisustvovao uzak krug ljudi. U prisustvu matičara, kumova, rodbine i prijatelja, Kapetan Dragan i Marija su jedno drugom rekli sudbonosno „da“.

– Svadba je održana u našoj rezidenciji na Avali, a u Sabornoj crkvi venčao nas je otac Petar Lukić – kaže Kapetan za Objektiv.

Marija nije imala klasičnu venčanicu, već šarenu haljinu i baletanke. Od nakita je imala lančić i minđuše, a na desnoj ruci joj je blistao prsten. Za kumu je izabrala svoju prijateljicu.

Kapetan Dragan je obukao belu košulju i krem pantalone. U dvorištu kuće su zajedno presekli svadbenu torbu, a potom nazdravili sa gostima. Prilikom sečenja torte, Kapetan se presvukao u majicu na kojoj je pisalo: „I moja će sjena plašiti gospodu“.

Njihova ljubav ne poznaje nikakve granice, ogromna su podrška jedno drugom, a na loše komentare se uopšte ne osvrću, posebo kada je reč o razlici u godinama. Štaviše, Dragan zna često da se našali na tu temu.

– Kad Marija jednog dana ostari i umre, ja ću naći mlađu i meni će da ostane kompletna imovina. To mi je plan. Odmah ću da nađem neku zanosnu mladu i ima da uživam – ispričao je u šali.

Inače, Vasiljković je pravosnažno osuđen na 13 i po godina robije zbog ratnog zločina u Kninu i Glini tokom rata. Kaznu je služio u u zagrebačkom zatvoru „Lepoglava“, a pušten je 28. marta 2020. Vratio se u Srbiju, uz rešenje o zabrani ulaska na teritoriju Evropske unije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter