Izvor: KURIR/STORY.hr
30.01.2023 u 21:19
0

SKRIVENI SIN SLAVNOG GLUMCA BIO JE DILER I HEROINSKI ZAVISNIK: Hteo je da ga izvuče OTMICOM, a evo šta je s njim danas

Majkl Daglas (78) oženio se Ketrin Zitom Džons (53) 2000, iste godine kada se razveo od prve supruge, filmske producentkinje Diandre Luker (67).

Glumačka legenda je s Diandrom dobio sina Kamerona (44), kog ne možemo često da vidimo u javnosti. Pojavio se u utorak na premijeri svog filma „The Runner“ u Santa Domingu u Dominikanskoj Republici. Došao je na Festival De Cine Global, a privukao je pažnju odevnom kombinacijom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nosio je cvetnu košulju, čiji je gornji deo bio raskopčan, pa je pokazao tetovažu na grudima. Inače, njegovi roditelji su bili u braku od 1977. do 2000, a najmanje je poznato dete slavnog Majkla. Naime, često se govori o deci koju Majkl ima s Ketrin, ćerki Karis (19) i sinu Dilanu (22).

Možda je razlog i njegova problematična prošlost. Kao tinejdžer je konzumirao kokain i heroin, zbog čega se otuđio od svoje porodice, te uništio dotad stvorenu karijeru glumca i di-džeja. Uskoro nije mogao da priušti konzumiranje droge, pa je počeo da je diluje.

Kameron Daglas
FOTO: SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA
Zbog toga je završio u zatvoru na sedam godina i od toga je dve godine morao da provede u samici. Uhapšen je 2009, nakon što ga je policija uhvatila s pola kilograma metamfetamina u hotelu u Njujorku. Osuđen je na pet godina zatvora, a onda mu je kazna produžena kada je priznao da krijumčari drogu u zatvor

Izašao je 2016. godine i izlečio se od zavisnosti od droge, te je objavio memoare „Dug put kući“. U biografiji je napisao da je kao sedmogodišnjak saznao da njegov otac konzumira marihuanu jer mu je majka pokazala.

Takođe, progovorio je kako je otac pokušao da ga odvede na rehabilitaciju kada je imao 26 godina. Majkl je unajmio tri muškarca ga da ga otmu, strpaju u crni kombi i odvedu na lečenje. Rehabilitacija nije bila uspešna, a otkrio je i da se bojao svog oca kao dete jer je imao burnu narav.

Ipak, kada je izašao iz zatvora, hvalio je svog oca i maćehu Ketrin. „Moja porodica nikad nije odustala od mene, ni na sekundu“, rekao je i istakao da se Ketrin namučila kako bi se proslavila.

Kameron je u vezi s intruktorkom joge Vivijen Tibes (44), s kojom je 2017. dobio ćerku Luau, a imaju i dvogodišnjeg sina Rajdera.

Inače, svojevremeno se šuškalo da će se njegov otac razvesti od Ketrin. Američki mediji su saznali 2013. da supružnici žive odvojeno i razmišljaju o razvodu, ali ipak su se pomirili iste godine. Kasnije je Daglas istakao da je srećan što mu je Zita Džons supruga.

„S godinama sam naučio samo, znate, da poštujem i cenim. A deo toga je i starenje jer vam je preostalo ograničeno vreme i možete to da učinite najbolje što možete“, ispričao je.

Dodao je kako je sklon da provodi mnogo više vremena sa suprugom nego s bilo kojom drugom osobom. „Pokušavam da budem što pažljiviji prema njoj koja mi je najbliža umesto da gubim vreme s ljudima koje jedva poznajem“, naglasio je i otkrio da bi on i Ketrin voleli zajedno da glume u filmu.

Podsetimo, supruga je bila uz Majkla i kada se borio s karcinomom grla, o kojem je tek kasnije progovorio. Glumac je 2015. rekao da mu je žao zbog njegovih izjava u vezi s rakom koje je dao u intervjuu za The Guardian.

Dvostruki oskarovac je tada ispričao da je njegova bolest možda uzrokovana pružanjem oralnog seksa, čime je okrivio svoju suprugu. „To je bila jedna od onih nepromišljenih stvari i zažalio sam zbog sramote koju sam uzrokovao Ketrin i njenoj porodici“, ispričao je.

Njegova izjava je i bila navodno okidač za razgovor o razvodu koji je pokrenula Zita Džons.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter