Izvor: kurir
03.09.2023 u 11:52
0

ŠOKANTNO IZDANJE ANDRIJANE LIME: Svi se pitaju šta se deseilo sa srpskom snajkom (VIDEO)

Mostra je i dalje u toku, a sve do 9. septembra imamo prilike da uživamo u premijerama novih filmskih ostvarenja, ali i defileu slavnih na crvenom tepihu što je uvek spetakl sam za sebe.

MODNO SAVRŠENSTVO: Gde god se Klunijevi pojave zajedno oduševljavaju stajlingom(FOTO-VIDEO)

Adrijana Lima je redovan gost Venecija film festivala, pa ga nije propustila ni ove godine. Sinoć je stigla na projekciju ostvarenja „Maestro“, opet ustalasavši internet komentatore svojom pojavom.

Lepa Brazilka na Filmski festival u Veneciji došla je u prilično elegantnom izdanju, iako je sam odabir haljine vrlo diskutabilan i definitivno jedan od lošijih u njenoj karijeri. Iako je Adrijanina lepota neosporna, svetlozlatna boja haljine nikako ne laska njenoj bledoj puti, a ni sam kroj ove toalete nije najbolji mogući za njenu figuru.

Adrijana Lima izabrala je dugačku haljinu lepog pada sa dubokim dekolteom sa naborima i delimično golim leđima, te manjim šlepom. Ova kreacija jasno ocrtava svaki deo tela, pa je pokazala da je manekenka definitivno skinula kilograme nagomilane posle porođaja. Izdanje je oplemenila glomaznim, efektnim nakitom sa crvenim detaljima, a uskočila je i u crne sandale sa kaišićima. Sve je zaokružila jednostavnom frizurom – svoju dugu, bujnu kosu je isfenirala na ravno, te svečanom šminkom.

Inače, slavna 42-godišnjakinja se već neko vreme suočava sa glasnim kritikama na račun svog izgleda, a hejteri na društvenim mrežama je ni ovog puta nisu zaobišli.

-Kakva je ovo sintetika?“, „Haljina izgleda stvarno jeftino“, „Šta se dogodilo sa njom, zašto ovako izgleda“, „Stalno pričaju da se ugojila, ali ona nema višak kilograma, već nešto nije u redu sa njenim licem“, „Nisu lepe ni ona ni haljina“, „Bukvalno ne prepoznajem Adrijanu Limu“, „Ovo je tako neuspeo pokušaj plastične operacije“, „Da, drugačije izgleda, ali je i dalje prelepa žena“, neke su od opaski.

Lepa Brazilka, inače bivša supruga našeg košarkaša Marka Jarića, i sama se u prošlosti oglasila na račun ovakvih komentara, istakavši da se trudi da prihvati promene na sebi, te da skine kilograme, ali da to u 40-im i posle tri porođaja nije tako lako kao pre.

„Borim se sa tim da prihvatim kako moje telo sada izgleda. Svakog dana moram da podsećam sebe: „Slušaj, prihvati ko si. Prihvati svoje telo“. Moje telo je telo u tranziciji jer sam dobila bebu. Dakle, upravo sam donela novi život na svet. To je veliki blagoslov. Svako telo ima drugačiju reakciju na trudnoću i period posle trudnoće. Tako da moram da vežbam svaki dan, moram da praktikujem i prihvatanje promena. Svaki dan se borim sa tim. Svaki dan moram da podsećam sebe da sam samo čovek. Tu i tamo imam neke nesigurnosti. Isto tako, svaki dan učim nove stvari. S godinama, vaše telo ne reaguje isto kao i pre. Ali, to je u redu. Učim“, rekla je ona u aprilu za magazin “

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter