Izvor: Alo.rs
17.12.2023 u 15:45
0

NAJVEĆI PRAZNIČNI FESTIVAL U REGIONU BELEŽI REKORDNU POSETU: Zimsku bajku za jedan dan posetilo 130.000 ljudi

Zimska bajka u Beogradu na vodi postaje tradicionalno omiljeni praznični festival celog regiona.

Čak 130,000 ljudi prošlo je kroz Savski park u Beogradu na vodi u subotu 16. decembra.

Besplatan ulaz i prijatan zimski dan učinili su da se stotine hiljada građana prepusti prazničnoj magiji i uživa u bogatom programu za sve generacije.

ZIMSKA BAJKA: Rekordna poseta prvog izdanja najlepšeg prazničnog festivala

Dugi redovi u svim zonama parka nisu umanjili ugođaj, šta više, podstakli su prazničnu atmosferu i osećaj zajedništva, pa su se mogli videti mališani kako strpljivo čekaju svoj red za besplatnu vožnju na Karuselu, kao i da se slikaju sa Deda Mrazom u najlepše dekoranisanom prazničnom parku.

Zimska bajka ove godine duplo je veća i bogatija od prošlogodišnje

Kliza se na površini od čak 860 kvadratnih metara, dok raskošna novogodišnja dekoracija broji čak 130,000 lampica. Pažljivo odabrane programske aktivacije, veliki izbor gastro ponude: najbolje domaće hrane, vina, čajeva, privlače ne samo domaće posetioce, već i turiste iz celog sveta. Na ulazu u Savski park čuju se razni jezici – od komšija iz regiona: Hrvatske, Makedonije, Crne Gore i Slovenije, do gostiju iz Turske, Rusije i zemalja Evropske Unije. Ovakvim tempom, procene su da će Zimku bajku do kraja manifestacije, do 8. januara posetiti više od 1,5 miliona ljudi, što je bio prošlogodišnji rekord. Informacije o svim programima Zimske bajke dostupne su na sajtu zimskabajka.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter