Izvor: KURIR.RS
09.03.2023 u 10:08
0

SPEKTAKL U ARENI! Evo ko se PRVI pojavio od poznatih ličnosti na koncertu Saše Matića – svi gledaju samo u NJU

Saša Matić, povodom današnjeg praznika, nežnijem i lepšem polu poklonio je još jedan koncert u "Štark" areni, koji je samo jedan u nizu koji je pevač priredio najvernijoj publici.

Matić ne prestaje da niže uspehe, a publika i dalje za svaki koncert traži kartu više.

Kao i ove noći, na Sašin koncert, došle su mnogobrojne poznate ličnosti i kolege koje sa nestrpljenjem očekuju početak spektakla.

Pevačeva porodica, supruga Anđelija sa ćerkama, ponosno su stigle na koncert za pamćenje, te nisu skidale osmeh sa lica.

Među prvima od kolega stigla je pevačica Ana Sević i njen suprug Daniel Nedeljković.

Strpljivo su čekali ogroman red koji se stvorio a kasnije i pozirali za objektiv Kurira.

A iz sveta glume, prva je stigla Dragana Mićalović koja je sama prošetala crvenim tepihom.

Milica Todorović zablistala je kada se pojavila, te su sve oči bile uprte u nju zbog crvene haljine koja je istakla njenu figuru koju je nedavno dovela do savršenstva.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter