Izvor: b92
30.09.2023 u 22:55
0

STARLETA RAZOTKRILA HJU HEFNERA: „Uhvatila sam ga na delu!“

Starleta i model Džena Bentli je godinu dana živela u Plejbojevoj vili sa Hju Hefnerom. Ona je u vili bila između 2007. i 2008., a iskustvo je opisala kao "ostvarenje sna".

„Prilično sam sigurna da su nad nama sproveli dosta stroge provere jer je trebalo da budu sigurni da niste serijski ubica. Mislim, iako smo imali policijski čas u 21 sat, nismo bili zatvorenici. Ako ste propustili policijski čas, spavali biste na travnjaku. Bili su vrlo strogi oko toga“, rekla je za Jam Press još 2021.

„I nije nam bilo dopušteno da imamo momke, čak je i upoznavanje momaka bilo momentalno izbacivanje. Bila je to prava Barbi igraonica… Tamo su bili radnici koji su kuvali i čistili. Postojao je telefon koji smo zvali ‘Dial-a-Dream’ jer ste mogli da pritisnete 0 i tražite šta god želite, u bilo koje doba dana ili noći“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter