Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
26.11.2023 u 11:40
0

SVAĐA U VILI OD 60 MILIONA: Džej Lo traži posebnu disciplinu od Bena zbog jedne stvari

Aflek je dosta opušten po pitanju jedne stvari, što njoj navodno smet

Holivuski par Dženifer Lopez i Ben Aflek se u svojoj 60 miliona dolara vrednoj vili na Beverli Hilsu, svađaju, kako se navodi, zbog kućnih ljubimaca.

Latino diva i glumac imaju osam pasa i mačku. Dženifer traži posebnu odgovornost kad su životinje u pitanju, dok je Ben opušteniji, zbog čega ga navodno smatra lenjim.

– To je potpuni zoološki vrt u njihovoj kući. Džen se kune da je jedina koja čisti njihov nered i uvek prigovara Benu da joj pomogne više i da barem pokupi njihov izmet – otkrio je izvor blizak paru za „Heat“, pa dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

– On je angažovao firmu da čisti nered umesto njih, što Džen stvarno smeta, jer je i više nego sposoban da sam to uradi, pa je po njenom mišljenju jednostavno lenj, navodi pomenuti list.

Kako se još navodi, izgleda da ljubimci više vole Bena od gazdarice, što Lopezovoj navodno smeta.

– Čini se da su psi posebno vezani za Bena. Svi trče za njim kad uđe u sobu. Ako izađe iz kuće, počnu da cvile i žele da ga prate. Uglavnom, on dobija sve povlastice, bez ikakvog posla, što je jedna od Dženinih najvećih frustracija što se tiče njega – rekao je izvor, pa zaključio:

HOLIVUDSKI MLADIĆ NEPREPOZNATLJIV: Hteo da se podmladi trikom koji koriste žene (FOTO)

– Šali se da je ona ljubomorna na pse, ali Dženifer oseća da to ima pasivno-agresivni prizvuk. Lopezova to doživljava kao napad, ali Ben joj se na taj način želi uvući pod kožu. Prilično je detinjasto i nije baš zdravo – navodi izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter