Izvor: KURIR/BLIC
03.04.2023 u 08:43
0

TOTALNO PROMENILA IMIDŽ! Evo u kakvom izdanju je Ana Korać izašla da prošeta SINA, zbog stajlinga se svi okretali za njom (FOTO)

Nakon izlaska iz medijske ilegale, izgled Ane Korać je tema koja se redovno komentariše.

Sada je svojom pojavom i savršenom linijom ostavila pratioce bez daha, a mnogi su primetili i da je Ana skroz promenila stil oblačenja i da otkako se porodila više nema provokativnih stajlinga.

Ona je sada objavila sliku iz lifta, a pored nje su bila dečija kolica, te je očigledno da je izašla da prošeta sina.

Ana Korać
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ana je osim toga iznenadila i stajlingom, obukla je belu košulju koja je bila zakopčana do grla, dok je dole imala farmerke, a sve na njoj je bilo markirano.

Ona je potom objavila još jednu sliku iz automobila, a zbog ovakve njene pojave sigurno je da su se mnogi ljudi okretali za njom na ulici, dok je šetala sina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter