Izvor: KURIR.RS
18.04.2023 u 09:00
0

BAJKOVITI DOM ANE KORAĆ! Novopečena majka OSTAVILA BEZ DAHA nestvarnom Vaskršnjom dekoracijom u svom luks domu (FOTO)

Ana Korać, nedavno se porodila i na svet donela dečaka, a sada je pokazala nestvarnu uskršnju dekoraciju u svom luksuznom domu.

 

Naime, od kako je postala majka, mnogi su primetili drastične promene u Aninom životu. Provokativne stajlinge zamenila je svedenijim kombinacijama, a sada je pokazala kakvu je bajku napravila od svog doma.

Ona je na svom storiju na Instagramu pokazala ogromne šarene zečeve, koji se bili raspoređeni na sve strane, dok je ispod sve bilo prekriveno veštačkom travom po kojoj su bile korpe sa jajima i cveće.

Osim toga, Ana se na svom storiju na Instagramu, na Veliki petak, pohvalila i punom korpom jaja, koja su bila šareno ukrašena i to sa cirkonima, šljokicama i svakakvim zanimljivim dekoracijama, baš u njenom stilu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter