Izvor: Alo.rs
28.03.2024 u 07:48
0

TUŽAN DAN ZA KRALJEVSKU PORODICU: Ovaj datum biće posebno težak za Kejt i Vilijama, a evo i zašto

Ovaj datum će posebno potresti bolesnu princezu i njenog supruga.

Nakon što se Kejt Midlton oglasila za javnost i u video poruci i saopštila da bije bitku sa opakom bolešću, mediji ne prestaju da bruje o detaljima njenog života.

Poznato je da će Princeza od Velsa proslaviti uskršnje praznike sa suprugom Vilijamom i njihovo troje dece Šarlot, Džordžom i Lujem. Nakon toga  će se princ vratiti svojim svakodnevnim poslovnim aktivnostima, a poznato je i da će propustiti uskršnju proslavu 31. marta u Vindzoru, kojoj će prisustvovati Čarls III I kraljica Kamila, a naredni mesec donosi mnoge važne datume za Kejt i Vilijama.

Naime, paru je 29. aprila godišnjica braka i tada će proslavljati 13 godina istog, a nažalost taj dan će biti u senci princezine bolesti.

Takođe 23. aprila Kejt i Vilijam će proslavljati rođendan najmlađeg deteta Luja.

Podsetimo, za Dan majki (10. mart) osvanula je fotografija oko koje se podigla ogromna prašina, a koja je uređivana što je priznala i sama princeza, koja je istakla da je sam auređivala fotografiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter