Izvor: KURIR.RS
05.04.2023 u 12:00
0

„U KAFANI NARUČUJEM PESME MOG OCA, ALI JEDNU POGOTOVO!“: Nikola Rokvić otkrio kakvu vrstu muzike voli da čuje ZA SVOJU DUŠU

Pevač Nikola Rokvić nedavno je postao otac po treći put, kada je njegova supruga Bojana Barović rodila ćerku Angelinu.

Rođenje malene Angeline u januaru ove godine ispunilo je srca roditelja, a Rokvić je u intervjuu otkrio kako mu je zaista.

– Angelina je već 2 meseca napunila i divno je kada vam dođe novi život u kuću. Nekada kada je teško, kada nosiš to dete i uspavljuješ ga, ta ljubav prevaziđe te neke sitne teškoće.
S ozbirom na to da svuda nastupa i peva sve muzičke žanrove, Nikola je otkrio koju pesmu voli da poruči u kafani „za svoju dušu“.

– Zavisi od perioda, od vremena, od toga kako se osećam… To su uglavnom neke starogradske pesme, pesme koje su za sva vremena. Tu su i pesme mog oca Marinka Rokvića, možda „Polomio vetar grane“, pesme Šabana Šaulića i neke sevdalinke – zaključio je pevač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter