Izvor: Republika.rs
12.08.2023 u 08:39
0

„VALJALA SAM SE PO BLATU“: Rada Manojlović ŠOKIRALA priznanjem šta je radila pod šatorom!

Bio je veliko veselje, ali je počela kiša, a mene je ponela atmosfera. Nemam problem da se isprljam u tim situacijama, ja sam devojka iz naroda, priča pevačica.

Pevačica Rada Manojlović kaže da se jednom prilikom na tezgi s gostima valjala po blatu, te i da je gazda postavio ćebe da sedne s gostima i peva im!

Folkerka je ispričala da nema problem da udovolji domaćinima, čak i ako to zahteva da se popne na sto, da pokisne ili se isprlja, te i da podržava svaki vid akrobacija koje izvode njene kolege dok pevaju za dobar bakšiš.

Valjala sam se u blatu jednom prilikom kad sam pevala na jednom veselju, tu negde oko Smedereva, u jednom selu. Sve je bilo u redu kad smo stigli, razapet je bio šator, međutim, u međuvremenu je počela da pada kiša i napravio se haos. Nisam tada još bila u „Zvezdama Granda“, gazda raširio neko ćebe da se svi tu poređamo, ali to se sve natopilo vodom. Kad su gosti već seli onako u veselju pod gasom, hajde da sednem i ja! Nemam ja taj problem, ja sam devojka iz naroda. Htela sam da se napravi dobra atmosfera i svi smo se dobro isprljali – objašnjava Rada.

DONELA VAŽNU ODLUKU! Pevačica nakon raskida nikada ružnu reč nije rekla za Harisa, a evo da li će mu čestiti rođendan!

Naravno, niko od mene na tezgi nije tražio da se valjam po blatu, mene je samo ponela atmosfera. Svakako sam imala stvari da se presvučem, neću pokisla da pevam, to su veselja koja traju po ceo dan.

Manojlovićka kaže da je uvek maksimalno korektna s domaćinima na veseljima, te i da je zato uvek ponovo zovu da uveliča slavlja.

Pela sam se redovno na stolove i, pravo da vam kažem, meni je lepo. Kad se popnem na stolicu i kad nekom gostu otpevam pesmu, a on me časti, njemu je to sevap, što se kaže. Treba znati s ljudima, zato ja uvek gledam sa svima da sam dobro, da udovoljim i znate, kad tako postupate, ima posla. Uvek će neko da se seti da vas opet pozove na proslavu, venčanje… Zato podržavam sve kolege koje za bakšiš udovoljavaju gostima – kaže pevačica.

Rada kaže, da podržava kolegu Đanija, koji je, navodno pio alkohol iz cipele na tezgi.

Što se Đanija tiče, znam da se podigla velika prašina što je navodno pio alkohol iz cipele na tezgi. Ja to podržavam! Nemam ništa protiv, on je za te ljude ispao car i verujem da je dobro zaradio. Ne verujem ni da je cipela bila prljava, verovatno su se dogovorili da se napravi fora i to je sve. Nisam čak bežala ni od gostiju za koje vidim da su pijani do daske. I takvima sam prilazila, ispoštujem, zagrlim i otpevam neku pesmu koju hoće na uvce. Kad tako čovek postupi, sigurno neće da budu agresivni, lome i biju se. To preporučujem i svim mojim koleginicama. Treba, drage moje, malo više da pevate pod šatorom!

Rada se prisetila i situacije kada je trebalo da je kontaktira s „Grandom“ da bi joj javili da se plasirala u takmičenje.

Sećam se kako sam posle audicije čekala da me pozovu da mi jave da li sam prošla. Taj dan kad je trebalo da se pravi lista kandidata, pela sam se na štalu da hvatam domet. Nisam imala na telefonu, a na tom jednom mestu se javljala jedna bedna crta. Stavljala sam telefon visoko u neke predmete i čekala da zazvoni. Nisam u početku imala sreće, ali sam posle nekoliko puta uspela da prođem i dalje već znate kako je sve išlo u takmičenju kad sam ja u pitanju.

Manojlovićka je nedavno pevala na jednom veselju, a najviše pažnje privukla je situacija kada je uzela ajncer kojim se udarala po zadnjici, a potom se pela na stolice i hodala po njima, dok su je gosti kitili novčanicama. Snimci s proslave brzo su osvanuli na društvenim mrežama, te se tu jasno vidi koliko se Rada daje u poslu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter