Izvor: ALO
06.04.2022 u 15:55
0

A GDE JE LAVOR?! Konstrakta napustila zemlju, evo gde je otišla! (FOTO)

Od kako je izabrana da nas predstavlja na „Evroviziji“ u Torinu, Ana Đurić Konstrakta ne prestaje da intrigira javniost

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Konstrakta je sa svojom pesmom „In corpore samo“ na Pesmi za Evroviziju osvojila maksimalan broj glasova publike i žirija, te je zasluženo odnela pobedu, a pre nego što otputuje u Torino, ona je otišla u Izrael, odakle se javila na Instagramu. Uglavnom, sve delegacije pre nastupa na Evroviziji temeljno rade na promociji pesme koja će ih predstavljati, pa je sa tim ciljem otišla čak na Bliski istok.

Pevačica je posetila stari deo grada i obišla tamošnje prodavnice, a iz jedne je objavila fotografiju na kojoj je napisala da skuplja rekvizite za evrovizisjki nastup.

Na jednom od snimaka na Instagram storiju Konstrakta razgleda stolice, a u opisu je dodala „A gde je lavor“.

Da li će Konstrakta za evrovizijski nastup da uveze rekvizite iz Izraela, ostaje da vidimo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter