Izvor:
05.04.2017 u 06:43
0

ADIL OPLEO PO TASTU: Džej me je uvalio u dugove! (foto)

Osim što tastu ne može da oprosti medijski linč zbog nasilja u porodici, Adil Maksutović Džeju pamti još nešto.

On ga je uvalio u projekat sa Marinom i Futom, koji em što nije uspeo, em mu je doneo finansijsku propast.

– Ja sam upoznao Futu tako što me Džej odveo da snimim glas za pesmu "Ne mogu bez tebe ja", to je bilo neke 2005. godine, kada sam se već zabavljao sa Anom. Džeju sam pustio pesmu koju sam uradio, a on mi je rekao: "Džoni, ovo je strašna stvar, al' možeš ti ovo još bolje da otpevaš, ajmo kod Fute da snimiš to u ozbiljnom studiju." Došli smo kod njega u studio Džej, Sinan i ja, e to je sad najzanimljivije. Trebalo je da me isproduciraju, ali svako vuče na svoju vodenicu, Sinan kaže ovako, Džej onako. Oni su ušli u čašu, bili su toliko veseli, ali ja ništa nisam uradio" – rekao je Adil a onda otkrio šta se dalje dešavalo te noći.

– Futa mi je rekao da sutradan dođem sam, i dodao: "Mali, dobro pevaš, šta imaš u planu?" Ja sam tada samo planirao da snimim tu jednu pesmu, on mi je rekao: "Ajde razmisli ako hoćeš da ti ja snimim album, da potpišemo ugovor, pa da radiš za mene tri godine." Između ostalog, on mi kaže da bi mi Marina Tucaković napisala pesme. Naravno, ja se pohvalim Džeju šta mi je Futa ponudio i on kaže: "Nije to loše, trebalo bi da prihvatiš"" – kaže pevač.
Međutim, onda je sve krenulo po zlu i drugačije od planiranog.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter