Izvor: KURIR
08.08.2022 u 06:38
0

„BIĆEŠ MOJA, MAKAR U STARAČKOM DOMU“: Ceca posle raskida sa Bogdanom iznenadila sve OBJAVOM

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović raskinula je jednogodišnju vezu sa Bogdanom Srejovićem pre šest meseci, a od tad neretko ističe kako nema novog partnera.

Cecina današnja objava na društvenim mrežama pokrenula je lavinu komentara, a tiče se upravo muškaraca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Naime, na njenom Instagram profilu osvanuo je citat u kom se, po svemu sudeći, pronašla.

– Molim onog što mi je u mladosti rekao: „Bićeš moja, makar u staračkom domu“, da se priprema polako – piše u Cecinom storiju.

Ceca Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN

Dodala je i emotikone koji „umiru“ od smeha, a odmah je pokrenula lavinu komentara obožavatelja, kojima se dopao ovaj njen potez.

– Žene vole mačo muškarce, to je u prirodi žene, da muškarac bude zaštitnik, a ne kukavica – kazala je, podsetimo, jednom prilikom Ceca.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter