Izvor: Objektiv
21.10.2021 u 09:41
0

BIRALA IZMEĐU NJEGOVIH BIVŠIH: Pevački par ŠOKIRAO javnost odgovorima

Lazić je bivšu verenicu Marinu Gagić prevario sa Barbarom

PROČITAJTE JOŠ:  „DOLAZI MI DŽONI DEP I TADA ŽIVOT JE LEP“: Ceca snimkom nasmejala i oduševila sve! (VIDEO)

Pevač Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak sinoć su se putem Instagram lajva obratili pratiocima i odgovarali na njihova pitanja.

PROČITAJTE JOŠ:  „MOGLA SAM DA OSTANEM BEZ OKA“: Slavica Ćukteraš progovorila o povredi

U jednom trenutku su pevačevu izabranicu upitali koju Darkovu bivšu devojku biva, Anu ili Marinu, a ona je kao iz topa odgovorila:

– Ana, uvek Ana.

Podsetimo, Lazić i njegova verenica Marina Gagić rastali su se nakon što je u javnosti isplivala njegova afera sa Barbarom. Gagićeva je poručila da Darko ne može da viđa dete kada je sa Bobakovom, dok je nova pevačeva devojka pre toga ispričala da ju je Marinin i Darkov sin Aleksej nazvao “mama”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter