Izvor:
27.12.2018 u 11:24
0

BOJANA RISTIVOJEVIĆ – MODERNA I TRADICIONALNA: Sve o emisiji koju tenutno vodi, ali i VELIKIM IZNENAĐENJIMA za budućnost! (FOTO)

Moderna i tradicionalna

Voditeljka televizije Happy, Bojana Ristivojević, ne prestaje da iznenađuje svoje obožavaoce

Harizmatična voditeljka, koja već godinana važi za jedno od najomiljenijih TV lica, oprobala se u novom formatu kolažne emisije “Prelo u našem sokaku” na Happy televiziji koja se emituje uživo svakog vikenda od 11 do 14 časova. Bojana otkriva šta je to o čemu ona i naša poznata glumica Nada Blam najviše vole da pričaju u šminkernici pre snimanja emisije i zašto voli da radi sa Urošem Davidovićem.

Nedavno je na Happy televiziji startovala nova emisija „Prelo u našem sokaku“ koja neguje duh tradicije i običaja. Da li je to priča koja ti je privatno bliska?

“Prelo u našem sokaku” jeste format koji ja privatno volim i jako me raduje što radim na ovom projektu. Smatram da su naša istorija, kultura i tradicija vredne toga da ih negujemo, da treba da čuvamo svoj nacionalni identitet i da se ponosimo njime a ne da težimo globalizaciji. Naš narod je poseban, a posebnost leži upravo u toj različitosti koju mislim da treba da negujemo. Koliko god da neko u meni vidi modernu devojku, ja sam ipak više konzervativna i tradicionalna.

Stiče se utisak da ste se ti i kolega Uroš Davidović jako lepo uklopili kao voditeljski par na Happy televiziji. Šta je najviše doprinelo tome?

On je pravi profesionalac, što mi je mnogo važnije od toga je to što je i dobra osoba. Nikada nisam volela da radim sa namćorima, i ne mogu da podnesem da u timu saradnika imam negativca. Uroš nas je sve osvojio svojom spontanošću, harizmom, pozitivnim duhom. On je školovan, svestran, elokventan i kao kolega mi je dragocen.

U Vašem timu je i naša čuvena glumica Nada Blam kakvo je iskustvo raditi sa njom?

Najdraži su mi minuti neposredno pred početak snimanja, dok se šminkamo i jedna drugoj prepričavamo svoje dogodovštine. Najčešće je opteretim svojim ljubavnim problemima i tražim savete koje mi ona sada već svakodnevno daje. Poznato je da je pravi profesionalac u poslu i jedna je od najboljih naših glumica ali je i majka moje drugarice Sare, pa je i zbog toga dodatno volim i poštujem.

Da li je istina da si na jednom od snimanja emisije „Prelo u našem sokaku“ pala sa konja?

Ja volim konje, zapravo volim sve životinje jer sam odrasla na selu. Kao mala sam čuvala krave, ovce i radila sve seoske poslove, a i sada kad odem u selo retko samo odmaram. Sa konja sam pala bezbroj puta i nikada se nisam povredila..svaki put bih se odmah popela i nastavila kao da ništa nije bilo tako da tome i ne pridajem veliku pažnju jer su ti padovi bili bezazleni, nisu se desili u galopu.

Na televiziji Hepi si radila različite formate emisija da li postoji nešto u ovom trenutku u čemu bi još volela da se oprobaš?

Srećna sam da sam na televiziji Happy zaista imala prilike da radim različite formate računajući i jutarnji program kao i emisije “Jedna želja jedna pesma” i “Provodadzija”. Ipak “Prelo u našem sokaku” je ono što u ovom trenutku želim da zaživi kod publike i tome ću narednih meseci biti posvećena, a za dalje ne bih da otkrivam mada možda bude velikih iznenađenja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter