Izvor:
26.12.2018 u 12:52
0

ĐOLE ĐOGANI LANSIRAO PESMU „RIJALITI“: Oslušnite šta je poručio BAKIJU B3, Luni, Gagiju, ali i BIVŠOJ ŽENI! (VIDEO)

Frontmen grupe "Đogani", Đorđe, danas je lansirao novi singl pod nazivom "Rijaliti".

Samo pre mesec dana popularni muzičar za happytv.rs najavio je da će članovima svoje porodice, poznatoj po učešću u rijalitijima, pesmom poručiti sve što mu je na duši.

Svoje planove popularni denser pretočio je u pesmu, a Baki B3, Luna Đogani, njen otac Gagi, pa i njegova bivša žena Slađa, imaće šta da čuju.

Intervju koji je Đole nedavno dao za naš portal možete pročitati OVDE, a hit u najavi u poslušajte u videu ispod:

Da podsetimo, većina porodice Đogani, nakon uspešnih muzičkih karijera, oprobali su se u raznim rijaliti formatima, po čemu su danas prepoznatljivi.

Najstariji Đole samo za naš portal izjavio je da za sada nema maneru da se oproba u sličnim televizijskim formatima, ali da se nikad ne zna šta budućnost donosi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter