Izvor: ALO
09.12.2021 u 13:04
0

Drama na nastupu Slađe Alegro, klub hitno evakuisan!

Za sada nepoznata osoba, dojavila je kako je navodno postavljena eksplozivna naprava u lokalu, te da će “za deset minuta doći do masakra”

Prošle noći je u Doboju došlo do ozbiljne drame među gostima jednog tamošnjeg kluba, kada je oko 23.50 časova, za sada nepoznata osoba, dojavila kako je navodno postavljena eksplozivna naprava u lokalu, te da će “za deset minuta doći do masakra”

U trenutku kada je došlo do evakuacije na bini je pevala srpska pevačica Slađa Alegro.

– Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj koji su odmah izašli na mesto prijave, te evakuisali sve prisutne. Obavljenim protivdiverzionim pregledom objekta utvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi – saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

O slučaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javmog tužilaštva Doboj.

Kako je za BN potvrđeno, policija je dobila dojavu u 23.50 časova, nakon čega su izašli na lice mesta i proverom ustanovili da se u objektu nije nalazila bomba.

Policijska uprava Doboj ujedno je apelovala na građane da na ovaj način ne zloupotrebljavaju policiju i druge subjekte koji postupaju po ovoj vrsti dojave, te su istakli da svako lažno prijavljivanje krivičnog dela predstavlja krivično delo, za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter