Izvor: KURIR
02.12.2022 u 19:52
0

DŽEJLA RAMOVIĆ OTKRIVA PRAVU ISTINU O ODNOSU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ! Evo koja je pesma njenog života i šta misli o momcima u Španiji

Ekipa pitala je pevačicu Džejlu Ramović o njenom odnosu sa Marijom Šerifović koji u poslednje vreme puni tabloide.

– To je nekako tema već ispričana i to je meni postalo sasvim normalno, nemam više tu ništa ni da dodam.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VRUĆ SNIMAK TEODORE DŽEHVEROVIĆ – POKAZALA SVE! Za par sati dobila preko 100.000 lajkova, muškarcima popadale VILICE! (VIDEO)

Na pitanje novinara šta Džejla i Marija jedna drugoj kažu kada ugladaju naslove u novinama vezane za njihov navodni „odnos“, Džejla je odgovorila kratko i jasno:

– Bože pomozi!

Ona je rekla da bi volela da se više piše o njenom pevanju.

– Volela bih da se više piše o onome što ja zapravo jesam i o onome što ja zapravo radim, a to je pevanje. Volela da se na to malo više fokusiramo.

DžejlIna omiljena pesma je pesma Aleksandre Prijović „Zvuk Tišine“ koju je i otpevala.

– Mnogo volim tu pesmu! Nikada nisam znala da odgovorim kad me pitaju – za koju pesmu nekog drugog pevača bi volela da je tvoja. Sada znam! To je definitivno „Zvuk tišine“ Aleksandre Prijović.

Mlada pevačice kaže da trenutno studira u Španiji i da je odličan student, a o među Špancima za sada nije našla srodnu dušu.

Zadovoljna sam životom u Španiji. Uspevam da uskladoim školu i nastupe. Malo sam se razočarala, jer sam mislila da su Španci i Španjolke onako moćni, međutim, ništa posebno – kaže Džejla.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter