Izvor: HAPPYBSC
13.07.2020 u 18:16
0

EKSKLUZIVNO O ŽIVOTU POSLE KORONE! Veljko Ražnativić o BORBI sa VIRUSOM i PRVIM DANIMA očinstva!

Veljko Ražnatović u poslednjem izdanju emisije „Glamur“ iskreno je govorio o burnom periodu kroz koji je prošao poslednjih meseca dana.

Čitava javnost bila je upućena da je Veljko samo nekoliko dana nakon što je postao otac saznao i lošu vest, da je pozitivan na korona virus.

OVO MORATE ZNATI

MARIĆ IMA SJAJNE GOSTE: Večerašnja „Ćirilica“ pomera sve granice!

REZ IVICE DAČIĆA: Smenjen Škundrić, dva člana isključena iz partije!

DOKTOR RISTIĆ PORUČIO: Obdukcije umrlih od korone frapantne, mladi UMRU za 2 dana!

Kako je pregurao ovaj period, sa kojim se sve problemima  susretao i na kakve je osude nailazio u međuvremenu, saznajte u najnovijem „Glamuru“.

Ekipa ove emisije pravila je društvo Veljku tokom treninga, a u kakvoj je  formi sin naše čuvene pevačice, Cece Ražnatović,  pogledajte sutra na Televiziji HAPPY u 21:40

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter