Izvor: KURIR, BLIC
27.09.2022 u 07:29
0

EVO ČIME SE BAVE DECA BORE ČORBE! Roker otkrio detalje iz njihovih života: Sin me zove ĆALE i BRATE

Legendarni roker Bora Đorđević, koji u novembru slavi jubilarni sedamdeseti rođendan.

On je svoju privatnost uvek strogo čuvao od očiju javnosti, a poznato je da je u srećnom braku sa Dubravkom Milaković. Na prvi „ludi kamen“ lider kultne „Riblje čorbe“ stao je davnih dana sa Draganom Đorđević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRVI PUT O INCIDENTU SA AUTOMOBILOM! Marija Šerifović otkrila da je smršala 5 KG 

Dobili su sina Borisa, a sa njima je živela i Draganina ćerka Tamara. Nikada ih nismo videli u javnosti jer je Bora Đorđević privatni život uvek vešto skrivao.

Ipak, ono što se zna jeste da Tamara predaje u školi i da mu je pre nekoliko godina podarila prvo unuče, a Boris, kako je čuveni muzičar jednom otkrio za Hello živi daleko od grada, na Rudniku.

‒ Moj sin na obroncima Suvobora uzgaja žalfiju i drugo lekovito bilje, pobegao je iz ove džungle i vrlo dobro se oseća na planini. Kad god imam vremena, odlazim tamo, a Boris mi se i dalje poverava i obraća mi se sa „ćale“, „brate“. Mislim da to dovoljno govori koliko smo bliski – rekao je Bora.

Drugom prilikom, kada su ga pitali da li ima neku želju koja se nije ostvarila, priznao je:

‒ Postoje stvari za kojima žalim, a pre svega što nemam više dece.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter