Izvor:
16.07.2017 u 03:29
0

„GLAMUR“ NIKAD GLAMUROZNIJI: Darko Lazić otkriva da li je ljubomoran na udvarače supruge Ane Sević! (foto)

Učešćem u jednom muzičkom takmičenju dokazao je fenomenalne pevačke mogućnosti i vinuo se u sam vrh srpskog estradnog neba.

Darko Lazić jedna je od najtraženijih pevača narodne muzike kod nas, ali i u inostranstvu. Međutim, bračni život sa atraktivnom koleginicom Anom Sević bacio je njegovu pevačku karijeru u drugi plan.
Naime, poslednjih godinu dana srpsku javnost intrigiralo je pitanje da li će se brak između dvoje poznatih supružnika okončati.

Samo za emisiju "Glamur" na televiziji Happy komentariše da li mu smeta što njegova supruga mami uzdahe muškaraca gdegod se pojavi:

– Nema zašto da mi smeta. Moja supruga je veoma zgodna žena i ako se neko okrene za njom, to može samo da mi imponuje – objasnio je Lazić.

Pevač je najavio da uveliko radi na novim pesmama, ali još uvek nije želeo da otkriva ništa o muzičkim novitetima.

Pratite emisiju "Glamur" svakim radim danom od 19 časova i informišite se o krugovima poznatih.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter