Izvor: KURIR
16.11.2021 u 15:18
0

GLUMICA SE OKOMILA NA VIKTORA ŽIVOJINOVIĆA: Breninog sina grlila ova devojka, a sve gledao Anastasijin dečko!

Sin Lepe Brene, Viktor Živojinović ponovo je slobodan nakon raskida sa Sandrom Miljaković, a sada mu se devojke bacaju u zagrljaj.

PROČITAJTE JOŠ: ŽIVEO SA BUBNJEM CEO ŽIVOT: Dragoljub Đuričić nepresušni izvor energije za života i posle njega… (INTERVJU)

On je, naime, uhvaćen pre nekoliko večeri u društvu Đorđa Kuljića, dečka Anastasije Ražnatović s kojim je uživao u noćnom provodu. 

Oni su sa još nekoliko prijatelja prisustvovali jednom prestoničkom događaju.

PROČITAJTE JOŠ: ZARADILE MILIONE OD SAMO JEDNOG INTERVJUA: Adel i Opra Vinfri za dva sata uzele basnoslovnu svotu novca, a evo koja cifra je u pitanju!

Viktor i Đorđe bili su u odličnom raspoloženju, nazdravljali su, a ovo je bila i retka prilika da se pojavi Anastasijin dečko na nekom javnom događaju, koje po pravilu izbegava. 

On se na proslavi nije dugo zadržao, a dolazak glumice Milice Tomašević za njihov sto bio je odlična prilika da se pozdravi s prijateljima i da neprimetno, izbegavajući brojne foto-reportere, napusti događaj.

Naime, čim se pridružila Viktoru, popularna Nada iz „Igre sudbine“ odmah mu se bacila u zagrljaj i počela da flertuje s njim. 

Ona mu se sve vreme smeškala, a pao je i poljubac u obraz, držanje za ruke i oko struka. Svi prisutni su primetili i komentarisali kako bi bili lep par, a njih dvoje su samo još više podgrejali čaršijske priče, pošto su zajedno napustili ovaj događaj.

Inače, Viktor je te večeri bio baš gladan, pa je više puta molio konobaricu da mu donosi kanapee i žestoka pića. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter