Izvor:
05.05.2017 u 15:07
0

GODINAMA SE BORI SA BOLEŠĆU: Hanka Paldum operisana!

Bosanska pevačica Hanka Paldum je juče operisana u Nemačkoj jer više nije mogla da se bori sa problemom koji je imala godinama.

Hanka se dugo borila sa deformitetom kosti na nozi, a planiranu operaciju stalno je odlagala.

Konačno je uspela da prilagodi obaveze, pa je juče operisana, što je potvrdila njena ćerka Minela Brkić Jašar. Ona je rekla da je operativni zahvat obavljen u jutarnjim časovima i da je Hanka već popodne puštena na kućno lečenje.

– Pre godinu i po operisala je čukalj na jednoj nozi i odavno je znala da mora da reši problem i na drugoj nozi. Legla je u bolnicu jutros, operacija je izvršena u deset sati, a doktori su se usaglasili da je odmah puste kući. Sve je prošlo u najboljem redu, javljaju mi prijatelji iz Nemačke, koji se ovih dana brinu o mami, a i majka mi je poslala poruku da je dobro i da izlazi iz bolnice – rekla je Minela za "Kurir"

Pevačica će ostati ipak neko vreme u Nemačkoj, a predviđanja lekara su da bi oporavak trebalo da traje nekoliko nedelja, pa Hanka, koja je nedavno proslavila 61. rođendan, sve do jula neće biti pred publikom.

Izvor:Alo.rs
Foto:Facebook/Hanka Paldum

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter