Izvor: BLIC
19.04.2022 u 07:55
0

„IMAM OSLONAC!“: Muž Nine Janković je brat ove njene koleginice, a evo i šta je istina o njihovom braku

Glumica kaže da veliku podršku dobija od muža koji je zadužen za čuvanje dece dok ona snima serije

Šarmantna glumica Nina Janković sa uspehom se nosi sa ulogom majke, supruge i glumice već nekoliko godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

S uspehom žonglira privatni i poslovni život, jer kako i sama kaže, ima veliku podršku supruga Mateje Dičića.

– Baš se trudim da uskladim privatne i poslovne obaveze. Ali imam oslonac i pomoć svog supruga i to mi je nešto najvažnije i najznačajnije za ovaj period – kaže Nina Janković koju ćemo uskoro gledati u glavnoj ulozi u filmu “Indigo kristal”.

Ona je istakla da je ovo prvi projekat koji je prihvatila bez čitanja scenarija.

Film je snimala u svom rodnom Šapcu i kako je rekla ne seća se da su pre ovog bili snimani filmovi u ovom gradu.

– Igram Maju, profesorku hemije, koja započinje ljubavni odnos sa svojim drugom iz detinjstva i najveći problem je što bi i ranije bili par ali, on je najbolji drug njenog brata. Posle njegovog izlaska iz zatvora započinju romansu – rekla je Jankovićeva.

EVO KAKO GA JE DOBIO! Jedan od najvećih srpskih glumaca imao je ŽENSKI nadimak

Napomenula je da je zahvalna ekipi što su promenili ime njenog lika iz Milica u Maja, pošto je to ime njene drugarice koja je preminula mesec dana pre početka snimanja.

Zanimalo nas je šta se krije iza ovog intrigantnog naslova.

– Krije se priča o indigo i kristalnim generacijama. Ja sam indigo dete, a moje mlađe kolege su kristalna generacija, koja je sve aktuelnija i mislim da će sve više i više biti tema. Pogotovo nas roditelja jer će i nama deca odrasti i ući u te godine – ispričala je glumica.

 

Direktni partner u ovom filmu joj je bliski prijatelj i kum Miodrag Radonjić sa kojim joj je bilo pravo uživanje u radu.

Na pitanje da li je zadovoljna brojem kvalitetnih ženskih uloga u domaćem filmu i serijama, Nina odgovara:

– Ima uloga i puno se snima, ali bi moglo da bude više. Mislim da se rade dobri projekti, i za svakog ima po nešto, jedini problem je što nema baš uvek vremena da se pogleda sve. Ja prva zbog obaveza i dece ne stižem, a nema platforme na kojoj je sve to objedinjeno – ispričala je glumica.

Nina je sa ekonomistom Matejom Dičićem već devet godina u ljubavi, a iz ovog braka oni imaju sina Vukašina i ćerku Ivanku.

Mateja je Ninu verio u novogodišnjoj noći 2013. godine, a već sledeće godine venčali su se u crkvi Svetog Marka u Beogradu. Ono što malo ko zna jeste da je Ninin suprug Mateja brat od ujaka njene koleginice Tamare Dragičević, pa se par verovatno tako i upoznao.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter