Izvor: ALO
19.04.2022 u 07:42
0

U SVOM ZAVIČAJU! Ovde je pevačica živela pre nego što se udala za Arkana

Pevačica je i prošetala okolnim ulicama

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović ranije je posetila svoje rodno mesto, a vreme iskoristila da više bude u društvu porodice, dok je sa obožavateljima podelila fotografije i snimke sa lica mesta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ceca Ražnatović je pratiocima pokazala kako kuća njenih roditelja izgleda spolja, a o ovom njenom potezu se i te kako priča na društvenim mrežama.

OVAKO JE CECA IZGLEDALA NA MATURI! Jedan detalj svima privukao pažnju (FOTO)

– Zavičaj… – napisala je kratko muzička zvezda u opisu jedne od objava, kojom je iznenadila mnoge. Pevačica je i prošetala okolnim ulicama.

Podsetimo, Svetlana Ceca Ražnatović rođena je u Žitorađi u blizini Prokuplja, gde je i odrasla sa svojom sestrom Lidijom i roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom.

U centru varoši nalazi se velika kuća sa ogradom, dodatno osigurana video nadzorom, za koju su meštani rekli da pripada porodici Veličković, ali da tu živi samo Slobodan, dok je Mirjana uglavnom u drugoj kući, gde radi iako je učiteljica u penziji.

Kuća u kojoj boravi Cecina majka nalazi se u blizini pijace, odmah pored pruge. Kuća je ograđena visokim zidom i metalnom kapijom, jedna strana fasade je završena, a primetno je da se dvorište ne održava uredno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter