Izvor: HappyBSC
23.10.2020 u 23:10
0

ISPOVEST ZORICE MARKOVIĆ: Doživela je infarkt na svadbi, sekunde su je delile od Svetog Petra!

Pevačica, Zorica Marković, bila je  gost emisije „Specijal“ na Hepi televiziji. 

Pevačica narodne muzike popularnost je stekla 80-ih i 90-ih godina kada je harala bivšom Jugoslavijom i prodala preko 12 miliona ploča. Ali, manje je poznato da je život nije mazio pa je otvorila dušu:

– Rođena sam u jednom malom selu kod Kosjerića u porodici sa jedanaest članova. Bila sam peto, neplanirano, dete. Pešačila sam svaki dan do škole 8 kilometara, čuvala ovce i radile teške poslove. Ponosna sam na to. Da sam rođena u Londonu sigurno ne bih postala to što sam sada. Bila sam nemirno dete. Družila sam se sa dečacima. Kuvala sam za nas jdanaestoro. Bilo je to veliko imanje, ali nismo imali novca. Bilo je da se pojede. Garderobu sam dobijala od tetke – započela je Zorica svoju ispovest kod Uroša Božića i nastavila: 

– Kada sam prvi put zapevala na takmičenju na koje sam se prijavila, to niko nije znao. Sećam se samo da sam dobila takvu šamarčinu od svog ujaka, odmah nakon silaska sa bine, da je pamtim i dan danas. Tada je bilo sramota da budeš pevačica. Jako se loše gledalo na to  – priseća je Markovićeva.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA U TEŠKOM STANJU! Zakucao se u kamion!

JEZIVA TRAGEDIJA NA ZVEZDARI: Muškarac izvršio samoubistvo u svom stanu

JEZIVO! MUŠKARAC POGINUO U BORU: Izgubio kontrolu nad autom i udario u kombi, preminuo na licu mesta

ZAVRŠEN FORUM ŠANGAJSKE ORGANIZACIJE ZA SARADNJU Učestvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Brzo se zaljubila u harmonikaša iz svog sela i udala već sa sedamnaest godina, a godinu dana kasnije dobila sina. Posle četiri godine braka su se razveli. 

– Brzo smo se razveli i dete je pripalo ocu. Taj period života mi je bio jako težak jer nisam bila non-stop sa svojim detetom – rekla je Zorica sa suzama u očima.

Iz jedne teške životne borbe izašla je kao veliki pobednik kada je na jednoj svadbi doživela infark koji je jedva preživela.

– Tada su me sekunde delile od Svetog Petra. Borila sam se i uspela ali bilo je jako teško. Plakala sam i molila se za svoju decu – ispričala je pevačica za „Specijal“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter