Izvor:
14.07.2017 u 20:47
0

ISTORIJSKO POMIRENJE GLJIVE I ŠERIFA: Godinama nisu pričali, a onda su se SLUČAJNO sreli!

Jedan od najpoznatijih bosanskih tekstopisaca i hitmejkera Nazif Gljiva i legendarni pevač Šerif Konjević godinama nisu komunicirali, sve dok se juče slučajno nisu sreli u jednom restoranu.

– Istina je da smo se pomirili. Tome je kumovao i moj rođak Besim. Šerif je lepo prišao i pozdravio me i verujem da između nas neće više biti nesuglasica – rekao je Nazif Gljiva za bosanski "Faktor".

Vest da su zakopali ratne sekire potvrdio je i Šerif Konjević, uz obrazloženje kako se sa Nazifom nikada zapravo nije ni svađao, nego da mu je zamerio zbog pojedinih izjava na televiziji.

Nazif je govorio na TV-u neke stvari koje nisu istina i naravno da mi nije bilo svejedno. Sada je to iza nas – rekao je Konjević.

izvor/telegraf

foto/y.tube,facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter