Izvor:
03.03.2018 u 16:29
0

IZNENADIO SVOJU DRAGU: Luka nakon porođaja poklonio Nataši skupioceni poklon!

Nataša i beba se osećaju odlično, a još uvek se ne zna kada će napustiti porodilište.

Nataša Bekvalac se porodila u sredu i na svet donela zdravu devojčicu.

Ponosni tata je prisustvovao porođaju, a kada je došao da vidi suprugu, poklonio joj je buket cveća i nakit.

U porodicama Bekvalac i Lazukić ne može da se sakrije sreća što su dobili devojčicu Katju.

Nataša i beba se osećaju odlično, a još uvek se ne zna kada će napustiti porodilište. Ipak Luka je pronašao način da iznenadi svoju suprugu dok se oporavlja od carskog reza.

– Luka se nije odvajao od Nataše ni u jednom trenutku, a prisustvovao je i porođaju. Kada su Natašu odveli u sobu nakon porođaja da se odmara, on je istrčao iz bonice i ubrzo se vratio. Nosio je veliki buket cveća i poklon.

Iznenadio je svoju suprugu dijamantskom ogrlicom čija se vrednost procenjuje na nekoliko hiljada evra. Pevačica nije mogla da sakrije sreću, a pustila je i suzu radosnicu – kaže izvor blizak pevačici.

Espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter