Izvor:
12.11.2017 u 03:45
0

IZNEO DETALJE SVOG RAZVODA: Natin muž Luka ispričao da je uhvatio ženu u preljubi!

Pre nekoliko dana Luka Lazukić, sadašnji muž Nataše Bekvalac se zatekao na Dorćolu gde se sreo sa jednim muškarcem za kojeg se kasnije ispostavilo da je partner njegove bivše supruge.

Razlog susreta je bio poprilično zanimljiv, kako kaže izvor koji se zatekao na licu mesta i čuo dobar deo razgovora.

Luka je stajao na ulici s jednim čovekom i razgovarali su više od sat vremena. Na ulici kuda svi prolaze oni su pričali povišenim tonom. Po njihovoj gestikulaciji moglo se zaključiti da je razgovor poprilično žustar. Kako to već biva, neke stvari su glasno izgovorene, ali sam u početku mislio da se radi o Luki i Nataši. Međutim, nije bilo tako – priča sagovornik.

Ispostaviće se da su se dva muškarca našla da bi pričali o Lukinoj bivšoj supruzi Manji.

Muškarac koji je bio sa Lukom u bliskoj je vezi sa njegovom bivšom ženom i shvatio sam da je on njen trenutni partner. Njih dvojica su se našla ne bi li porazgovarala o Manjinom ponašanju u vezi, to jest Manjinog dečka je zanimalo da li je ona varala Luku dok su bili u braku. Da situacija bude još zanimljivija, njih dvojica se znaju jer je Luka u jednom trenutku iznervirano rekao: „Ona (Manja, prim. nov.) mene namešta kod tebe, a tebe kod mene“, priča izvor i otkriva detalje razgovora.

Nakon toga Luka je otvorio dušu i ispričao ovom muškarcu svoju priču.

Mene je varala! U gajbi, u mojoj gajbi se je.e sa čovekom, u mom krevetu, u mojoj kući. Moja svetinja! Ja se ne je.em u tom krevetu, a ti se je.eš u tom krevetu. Ja, ja stvarno ne razumem. Pakao… Gubio je pristojnost Luka koliko se iznervirao, očigledno prisećajući tog momenta zbog kojeg su se verovatno i razveli. Ona je podnela zahtev za razvod – prepričava sagovornik i maltene ne veruje čemu je prisustvovao.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter