Izvor: KURIR
17.10.2022 u 19:25
0

KARLEUŠA OVOG PUTA STVARNO POKAZALA PREVIŠE! Pevačica nikad vrelija, INTIMNU regiju jedva prekrila tračicom pa okrenula i zadnjicu

Pevačica Jelena Karleuša na svom Instagramu neretko obajvljuje vrele fotografije i snimke, koji ostavljaju sve bez teksta.

Ona je sada oskudnom odevnom kombinacijom bacila muškarce u trans. Naime, pevačica je pozirala ispred svoje kuće na Dedinju obučena u kreaciju koja gore izgleda kao sako, a dole kao donji veš.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„BIO JE MOJ LIČNI HEROJ,NEKO SA KIM JE VREME DRUGAČIJE PROLAZILO, KAO DEČAKU BI MI ISPUNJAVAO SVE ŽELJE!“: Žal za Rođom Raičevićem ni posle 21 godinu ne prolazi! (ŽIVOTNA PRIČA/SEĆANJE)

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Pevačica je ovom prilikom pokazala kako joj stoji ružičasta boja, svoju, dugu, plavu kosu, a zamalo i sve ostalo. Pojedini pratioci na Instagramu su pisali da je „obukla tange naopako“, a ona je u videu sve vreme pritiskala tračicu kako ne bi skliznula levo ili desno.

Karleuša je nedavno pokazala podjednako skandaloznu kreaciju – obučena od glave do pete u crnu haljinu, Jelena je otkrila grudi koje su pridržavali samo končići.

„Sada si pokazala baš previše“, „Kakva zadnjica“, „Barbika, prezgodna si“, glasili su neki od komentara ispod objave.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter