Izvor: KURIR
02.09.2022 u 07:07
0

KARLEUŠINE NASLEDNICE SPREMNE ZA ŠKOLU: Atina i Nika u sportskom fazonu, za jednu kažu da će biti MODNA IKONA poput poznate mame (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša podelila je predivan trenutak iz privatnog života na društvene mreže.

Ovaj put Jelena je pokazala kako se njene naslednice spremaju za povratak u školu.

– Povratak u školu – napisala je Jelena na Instagramu uz fotografiju na kojoj njene mezimice poziraju vidno uzbuđene i u sportskim odevnim komadima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Nika Tošić, Atina Tošić, Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ono što je svima zapalo za oko jeste nova frizura, tačnije promena boje kose starije naslednice Atine. Atina u stopu prati sve modne trendove i nesumnjivo će biti modna ikona poput mame.

Inače, Karleuša je potpuno posvećena vaspitanju i obrazovanju svojih ćerki jednom prilikom je opisala kako izgleda njen dan sa decom.

– Ustajem u pola sedam ujutru, one doručkuju, vozimo ih u školu. Kada se vrate, ručamo zajedno. Trudim se da radim sa njima domaće zadatke, da se podsetim onoga što sam radila u školi i u čemu sam bila dobra – istorija, biologija, engleski, srpski. Gledamo filmove, idemo na lepa mesta, putujemo… To je moja uloga kao majke – ispričala je jednom prilikom.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter