Izvor:
05.04.2017 u 17:24
0

KLOŠARKO, VRATI MI PARE: Milica Dabović od Kaće Živković traži 50.000 evra koje joj duguje Simon Šiklić?!

Nakon što su mediji svojevremeno spajali Kaću i Simona, Milica je navodno ubeđena da je njen bivši novac potrošio na zvezdu "Granda"

Nakon što je Simon Šiklič osuđen za porodično nasilje nad Milicom Dabović, a zatim i proteran iz Srbije, umesto da uživa u tome što je njen bivši daleko od nje, Milica Dabović baš se i ne ponaša u skladu sa tim.

Kako se priča, ona je nedavno srela i zaustavila drugaricu Katarine Živković od koje je tražila da joj da Kaćin broj telefona kako bi joj se, navodno, “naje*ala majke klošarske”. Razlog za to je to što Milica navodno misli kako je njen bivši Simon novac koji je potrošio – spiskao upravo na Kaću

Kako se pisalo pre izvesnog vremena, Simon je svojevremeno navodno bacio oko na Kaću, a Milica je ubeđena da je na nju trošio i njen novac.

Milica na kraju nije ni pozvala Katarinu, a pevačica na sve ovo kaže kako je Milici potrebna stručna pomoć.

– Ja se ozbiljno ismejem svaki put kada čujem neku novu informaciju u vezi sa tom devojkom! To što ona priča su čiste nebuloze, a sve što sam imala da kažem na tu temu rekla sam. Njoj očigledno pod hitno treba stručna pomoć, jer je situacija alarmantna – objasnila je Živkovićeva.

Podsetimo, Milica je javnom tužiocu ispričala kako ju je Simon pokrao – da je trošio novac sa njene kartice i sa računa, a potom je u medijima rekla kako je njene pare trošio na druge žene.

telegraf.rs
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter