Izvor: KURIR
18.07.2022 u 09:56
0

LUKASOVA ĆERKA DOBILA KONJA: Viktoriji (10) stavili povez, a kad je videla SKUP DAR krenule SUZE RADOSNICE! (VIDEO)

Nasledica pevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović dobila je iznenađenje koje ju je rasplakalo.

Naime, mala Viktorija Vuksanović ima deset godina i obožava hipodrom zbog čega je sada dobila na poklon konja. Sonja je sve snimila i objavila na Instagram, dok je mala Viktorija plakala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

Viktorija Vuksanović

Konj inače košta nekoliko hiljada evra, a stavili su mu roze mašnu specijalno za ovaj trenutak.

Viktorija Vuksanović

Aca Lukas nikada nije krio da mu je od četvoro dece najmlađa Viktorija najdraža, možda i zbog toga što je, složiće se mnogi, njegova mini kopija.

– Kako Viktorija raste, sve više se primećuje njen karakter. Mnogo mi se sviđa što je odgovorna, to je nasledila i od mene i od majke, pošto smo oboje perfekcionisti. Sama navija alarm za školu, nema potrebe niko da je budi niti da je podseća na obaveze koje ima. Ide na jahanje i veoma je uspešna u tome. Jako je disciplinovano dete – pohvalio je pevač ćerku jednom prilikom.

Viktorija Vuksanović

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter