Izvor: ALO
29.06.2022 u 08:20
0

„MALA SAMO GRMI!“: Indi nakon zdravstvene drame smršala 40 kilograma, a njeno izdanje u kupaćem kostimu oduzima dah (FOTO)

Pevačica oduševila sve izgledom

Pevačica Indi Aradinović oduševila je svoje pratioce novom objavom na društvenim mrežama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LAUREAT KARAĐORĐEVE ZVEZDE Evo kako glumac Miloš Biković doživljava Vidovdan!

Naime, Indi je na svom Instagram profili objavila fotografiju u kupaćem kostimu i pokazala kako izgleda nekoliko godina nakon operacije želuca.

Aradinovićeva je pre nekoliko godina išla na operaciju kako kako bi izgubila višak kilograma, ali se procedura iskomplikovala.

Nakon zdravstvene drame koju je tada preživela, Indi je počela da gubi kilograme, a do sada je skinula preko 40 kilograma. 

Pevačica je od tada na društvenim mrežama objavljivala slike u uskim farmericama i pripijenim haljinama, ali je sada prvi put rešila da pokaže i kako izgleda u bikiniju i time oduševila sve, a pogotovo pripadnike jačeg pola

Indi je svojim izgledom oduševila sve, a pozitivni kometari ispod objave su se nizali.

„Prezgodna“, „Mala samo grmi“, „Bomba“, „Svaka čast na izgledu“, „Kao čaša“ samo su neki od kometara ispod njene fotografije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter